luni, 28 martie 2011

Am scăpat cu bine și de transplant!
Miercuri, 23 martie, am fost externat din spital. Acum stau într-un apartament pe care l-am închiriat pentru 3 luni.
Chimioterapia a fost foarte violenta, primele 2-3 zile nu am simțit nimic dar după zilele acelea...A fost mult mai greu decât în țară...
Transplantul a decurs bine dar și acesta a avut niște efecte urate, dar necesare.
Ii mulțumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat puterea si tăria sa îndur toate și ca am reușit sa ies din spital numai după doua săptămâni de la transplant. Totul a durat o luna fără 4 zile.
Inca sunt slăbit și încă ma jenează stomacul din cauza tratamentului dar faptul ca grefa de celule stem lucrează bine este cel mai important.
Am făcut analizele duminica iar rezultatele sunt îmbucurătoare, au ieșit bine, globulele din sânge au ajuns la valori relativ normale pentru perioada aceasta.
Mai durează o perioada îndelungată pana îmi voi reveni, câteva luni bune, aici voi sta încă 3 luni timp în care ma voi prezenta de doua ori pe săptămână la spital pentru investigații.
Ma bucur nespus de mult ca am ieșit din spital, nu mai puteam indura traiul de acolo, cu toate ca este un spital de elita.
Acum stau liniștit în casa, dorm mult, fac gimnastica atunci când ma simt în putere și mai fac plimbări pe afara.
Ma gândesc doar la ziua în care îmi voi reveni complet și ma voi întoarce acasă la iubita mea, la părintii mei, la prietenii mei și ca voi începe o viata noua!!